Ocet Kielecki – niezastąpiony w kuchni


Ocet Kielecki – niezastąpiony w kuchni
2017-06-05
Sezon na przetwory zbliża się wielkimi krokami, a tymczasem Wytwórcza Spółdzielnia Pracy Społem jest już na niego gotowa! Z początkiem czerwca na sklepowych półkach pojawią się tradycyjne octy spirytusowe w nowej szacie graficznej.

Producent, chcąc podkreślić pochodzenie swojego wyrobu i jego 85 –letnią tradycję postanowił dokonać zmiany wizerunku produktu. Od teraz na etykiecie Octu spirytusowego 10% będzie widniał napis „Ocet Kielecki”.

Rebranding produktu ma także inny powód. WSP Społem nową stylistyką oraz nazewnictwem wyrobu nawiązuje do tradycyjnej linii Musztard Kieleckich, które powstają w fabryce WSP Społem od 1932 r. wg niezmiennej receptury. Ich kluczowym składnikiem jest właśnie długo ważony ocet spirytusowy.

Warto także wspomnieć, iż octy WSP „Społem” zostały wielokrotnie odznaczone licznymi nagrodami takimi jak np. Znak „Jakość Tradycja”, Znak Jakości „Q” czy Złoty Laur Konsumenta.

 

Sugerowana cena:

Ocet spirytusowy 10% 500 ml – 1,99 zł

Nadesłał:

bb_pr
http://bbpr.pl

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl