Artykuły prasowe

Babeczki i miłosne kupony – przewrotny pomysł na Walentynki
Nie trzeba wiele, by wyrazić gorące uczucia. Wystarczy dobry pomysł i odrobina zaangażowania. Niech Walentynki będą tylko pretekstem do słodkiego świętowania bliskości na co dzień. Najlepszym prezentem mogą być… „miłosne kupony” na co tylko chcesz!
Każdy z nas może pomagać zwierzętom. Dowiedz się jak!
Los żyjących na naszej planecie zwierząt zależy od tego, jak zachowuje się człowiek. WWF podaje, że w ciągu ostatnich 50 lat populacja dzikich zwierząt zmniejszyła się o 58%. Naukowcy alarmują - do końca tego wieku wiele form życia może zniknąć lub zostać skazanych na wyginięcie.

Ponadczasowy styl i niepowtarzalny smak – czekoladka Danusia w nowej odsłonie!
Ponadczasowy styl i niepowtarzalny smak – czekoladka Danusia w nowej odsłonie!

NOWOŚĆ WINIARY – KASZOTTO w 5 zaskakujących wariantach
NOWOŚĆ WINIARY – KASZOTTO w 5 zaskakujących wariantach

Z miłości do warzyw – serduszka od FRoSTY
Czy jest lepszy sposób na wyrażenie miłości, niż pyszne jedzenie? W myśl tej niezawodnej zasady, FRoSTA serwuje wyjątkowe nowości – warzywne serduszka, czyli Marchewkowe i Groszkowe Love.

CZYM SIĘ CHARAKTERYZUJE PRAWDZIWA WŁOSKA PIZZA?
Już w najbliższy piątek, 9 lutego, będziemy obchodzić Międzynarodowy Dzień Pizzy. To najpopularniejsze danie z kuchni włoskiej można zjeść w każdym zakątku świata. Jednak czy każdą serwowaną pizzę można nazwać rzeczywiście włoską?
NAKRĘĆ FILM I ZDOBĄDŹ PRACĘ MARZEŃ!
Restauracja „Piąta Pora Roku” w Norweskiej Dolinie rozpoczyna innowacyjny projekt kulinarny. Poszukuje najlepszych szefów kuchni, dla których wykonywany zawód to jednocześnie życiowa pasja. Zgłoszenia można wysyłać do końca lutego 2018.

Zakochany Wawel ze słodką ofertą na Walentynki
Zakochany Wawel ze słodką ofertą na Walentynki

XXVII atestacja żywności programu promocyjnego „Doceń polskie”
Nabiał, pieczywo, mąki, mięsa, oleje; łącznie - 142 produkty oceniono w trakcie pierwszej w tym roku atestacji żywności programu „Doceń polskie”. Wyroby niemal 70 wytwórców z całej Polski zostały sprawdzone indywidualnie przez członków Loży Ekspertów.

Uszka z mięsem Jawo
Uszka z mięsem to malutkie pierożki, które jeszcze do niedawna podawane były zazwyczaj jako dodatek do tradycyjnego barszczu czerwonego lub rosołu.

Pierwszy w tym roku audyt żywności programu „Doceń polskie”
XXVII atestacja żywności organizowana w ramach programu „Doceń polskie” przeszła do historii. Dnia 31 stycznia br. specjaliści z branży spożywczej ocenili 142 wyroby z oferty 66 polskich producentów.
CZEKA NAS WZROST CEN OCHRONY I SPRZĄTANIA W 2018 ROKU!
Od 1 stycznia 2018 obowiązuje w Polsce nowa, wyższa płaca minimalna. Polska Izba Gospodarcza Czystości prognozuje, że przełoży się ona na wzrost cen usług związanych z ochroną mienia oraz sprzątaniem.

Wszechstronny chrzanowy
Mocny smak, intensywny aromat i najwyższa jakość składników - Chrzan Luksusowy produkowany przez WSP Społem to idealny dodatek dla smakoszy ceniących tradycyjne i wyraziste potrawy.

Smacznie i zdrowo z ciastkiem owsianym od Piekarni Cukierni AK Otrębusy
Początek nowego roku to zazwyczaj nowe postanowienia. Najczęściej decydujemy się na rozpoczęcie zdrowego stylu życia - aktywność fizyczna, walkę z nałogiem oraz przygotowywanie pełnowartościowych posiłków. Zdecydowanie łatwiej będzie w nich wytrwać z pysznościami od Piekarni AK Otrębusy!
Wspólne standardy ASC i MSC dotyczące certyfikacji alg morskich
Standard ASC-MSC dot. alg morskich jest pierwszym programem certyfikacji, łączącym doświadczenia obu organizacji z zakresu zrównoważonego rybołówstwa i odpowiedzialnej akwakultury.
Wyszukiwarka:
Menu
Ostatnio dodane artykuły:
Wygraj pyszne nagrody z karmelkami Wawel
W ramach akcji konsumenci, którzy zakupią cztery opakowania karmelków Wawel - Fistaszkowe, Kukułki, Raczki lub Miętowe (w torebkach o gramaturze 105 g) i zarejestrują dowód zakupu na stronie www.karmelki.pl, otrzymają atrakcyjne nagrody. Promocja trwa od 12 maja do 30 września 2025 roku.
Orientalna nowość od Lorenz. Chrupki Curly Indian Style już w sklepach
Lorenz zaprasza w kulinarną podróż do Indii, pełnych smaków i aromatów. Nowe Curly Indian Style przenoszą w świat intensywnych przypraw i wyrazistych doznań kulinarnych.
Starbucks w Galerii Łódzkiej!
Już od 9 maja Starbucks otwiera się w Galerii Łódzkiej i zaprasza na kawy 100% Arabica, ulubione napoje i coś do przekąszenia. Zatrzymaj się tu na moment w trakcie zakupów lub spotkaj z przyjaciółmi w ciepłej, pachnącej kawą przestrzeni.
Start letniego sezonu ze Starbucks!
Na sezon wakacyjny musimy jeszcze poczekać, ale dzięki Starbucks już możemy zanurzyć się w niesamowitych smakach lata. Ciesz się pełnymi słońca dniami i czasem spędzanym na świeżym powietrzu z nowym, sezonowym napojem Melon Flavour Pearls Starbucks Refresha® drink, dostępnym już od 29 kwietnia!
Hiistoria innowacji
Działająca w sercu Polski firma EcoBean wyznacza drogę do zrównoważonej przyszłości, zmniejszając szkodliwość przemysłu kawowego i chemicznego.
Najczęściej czytane artykuły:
Kultowe cukierki z dodatkiem białka
Wawel od lat z powodzeniem łączy tradycję z innowacyjnością – tym razem wprowadza na rynek Michałki z Wawelu Protein, nową wersję kultowych cukierków z dodatkiem białka roślinnego.
Starbucks w Galerii Łódzkiej!
Już od 9 maja Starbucks otwiera się w Galerii Łódzkiej i zaprasza na kawy 100% Arabica, ulubione napoje i coś do przekąszenia. Zatrzymaj się tu na moment w trakcie zakupów lub spotkaj z przyjaciółmi w ciepłej, pachnącej kawą przestrzeni.
Kreatywne przepisy z mieszanką keksową
Wielkanoc to czas, gdy kuchnia staje się sercem domu.
Unosi się w niej zapach cynamonu, świeżego ciasta i… wspomnień. To właśnie wtedy sięgamy po sprawdzone smaki – a jednym z nich jest mieszanka keksowa HELIO.
Hiistoria innowacji
Działająca w sercu Polski firma EcoBean wyznacza drogę do zrównoważonej przyszłości, zmniejszając szkodliwość przemysłu kawowego i chemicznego.
Wygraj pyszne nagrody z karmelkami Wawel
W ramach akcji konsumenci, którzy zakupią cztery opakowania karmelków Wawel - Fistaszkowe, Kukułki, Raczki lub Miętowe (w torebkach o gramaturze 105 g) i zarejestrują dowód zakupu na stronie www.karmelki.pl, otrzymają atrakcyjne nagrody. Promocja trwa od 12 maja do 30 września 2025 roku.
Ostatnio komentowane:
|
Słodki akcent na Pierwszą Komunię - eleganckie praliny od marek Solidarność i... (1) , 2025-04-24 09:38:56
kocham czekoladę. z goplany najbardziej lubię mikołajki karmelowe |
|
|
Pizza na wynos już dostępna w Żabce! - komentarze (1) , 2024-11-06 13:50:38
Raz zjadłem hot doga od nich i podziękuję. Pizzę to ja wolę przez roomservice zamawiać ze swojej ulubionej... |
|
|
Makaron – szybki sposób na pyszny obiad z Czosnkiem białym konserwowym OLE! -... (1) , 2024-10-15 07:47:07
Lubię takie szybkie dania, a teraz jak mam patelnię kohersena z nieprzywierającą powłoką to smażę potrawy z... |
|
|
Ten czekoladowy napój orzeźwi Cię w upalny dzień! - komentarze (2) , 2024-04-18 10:59:24
Ja polecam Muszyniankę! |
|
|
Pizza na każdą porę roku - komentarze (4) Basia321, 2008-03-25 10:30:03
Jak z mojej strony mogę polecić Pizze z Rzeszowie. Z racji, że restauracje są dostępne cały rok, można z nich... |
|
|
Zdrowe śniadanie z bakaliami - komentarze (1) , 2023-04-19 08:46:03
U mnie na śniadanie obowiązkowo jest szkalnka mineralnej cisowianki i ewentualnie mussli z orzechami i innymi... |
|
|
Prawidłowa dieta pupila - komentarze (1) , 2022-11-07 10:09:07
Mój piesek to zadowolony zwierzak dobrze go karmie, dbam o niego najlepiej jak potrafię. Początkowo irytowało... |
|
|
Co roku do kosza trafia 5 mln ton żywności. Oto wskazówki, jak nie marnować j... (1) , 2022-10-14 09:23:32
W naszej rodzinie nie marnujemy jedzenia. Nigdy nie kupuje na zaś, wole iść codziennie do sklepu niż nakupić... |
|
|
Dania dla najmłodszych oraz kanapki – Maczfit rozszerza ofertę dla klientów -... (1) , 2022-09-21 08:39:00
Jestem na cateringu dietetycznym Blue po to by schudnąć, ale swoim dzieciom normalnie robię kanapki i jedzenie do... |
|
|
DOMOWY SMAK MARCHEWKI - komentarze (1) , 2011-03-07 15:22:52
If some one desires to be updated with hottest technologies after that he must be go to see this website and be up... |