Artykuły prasowe

Pascal inspiruje: Jak zostać królem… kuchni? Krótki poradnik: co, w czym, na czym i jak smażyć?

Pascal inspiruje: Jak zostać królem… kuchni? Krótki poradnik: co, w czym, na czym i jak smażyć?

2016-11-30

Doskonałe dania? Te z patelni! Delikatnie wysmażona ryba w panierce, złociste udka z kurczaka albo chrupiące warzywa z woka - to zawsze świetny sposób na obiad. Co zrobić, by smakowały wyśmienicie? Pascal Brodnicki, ambasador Ramy Smaż jak szef kuchni, zdradza tajniki idealnego smażenia.

więcej »
Aromatyczny, waniliowy, pyszny… Nowy krem tortowy Delecta!

Aromatyczny, waniliowy, pyszny… Nowy krem tortowy Delecta!

2016-11-30

Kremy tortowe do przekładania i dekoracji wypieków w szybki sposób przemienią każdy biszkopt, bezę czy kruche ciasto w dostojny i elegancki deser na specjalną okazję.

więcej »
Powiew orientu: nowe danie od FRoSTY

Powiew orientu: nowe danie od FRoSTY

2016-11-30

FRoSTA dla wszystkich fanów egzotycznych smaków przygotowała nowość: złota kasza, bukiet warzyw i mieszanka przypraw,czyli Kuskus orientalny.

więcej »
Odkryj Nowy Świat z Mateuszem Gesslerem i Katarzyną Zielińską

Odkryj Nowy Świat z Mateuszem Gesslerem i Katarzyną Zielińską

2016-11-30

Australia nadal pozostaje dla nas nieodkrytym lądem, w szczególności w kwestii kulinariów. Po Dorocie Gardias do programu Mateusza Gesslera dołączyła więc, by razem zgłębiać smaki Antypodów, kolejna miłośniczka dobrej kuchni oraz australijskiej kultury – aktorka Katarzyna Zielińska.

więcej »
Ahmad Tea London z nagrodą Great Taste 2016

Ahmad Tea London z nagrodą Great Taste 2016

2016-11-29

Vanilla Tranquillity, Maple Syrup, Cardamom Tea oraz Jasmine Romance to herbaty Ahmad Tea London, które zostały nagrodzone w prestiżowym konkursie Greate Taste 2016.

więcej »

Bądź włoskim szefem kuchni w swoim własnym domu

2016-11-29

Kuchnia Italii to prawdziwe królestwo smaków. Proste składniki tworzą tu dania o niebywałym aromacie i wyglądzie.

więcej »
NOWOŚĆ Knorr ASIA: oryginalne składniki, prawdziwy orientalny smak

NOWOŚĆ Knorr ASIA: oryginalne składniki, prawdziwy orientalny smak

2016-11-29

Nieoczywiste połączenia smaków, orientalne przyprawy, zapachy przywodzące na myśl dalekie podróże – za to kochamy kuchnię azjatycką.

więcej »
Bakaliowe posypki na świąteczne wypieki!

Bakaliowe posypki na świąteczne wypieki!

2016-11-29

Słodkie serniki, korzenne pierniki i pierniczki, pyszne makowce królują na polskich stołach podczas Świąt Bożego Narodzenia.

więcej »
Gotujmy Zdrowo w Water&Wine

Gotujmy Zdrowo w Water&Wine

2016-11-28

Popularne blogerki kulinarne spotkały się w Water&Wine, aby podsumować ponad dwa lata projektu Cisowianki - Gotujmy Zdrowo

więcej »
Take a Fruit inwestuje w innowacje

Take a Fruit inwestuje w innowacje

2016-11-28

Firma specjalizująca się w dystrybucji świeżych owoców i warzyw do firm oraz instytucji uruchomiła nowoczesną linię do konfekcjonowania produktów, skonstruowaną i wyprodukowaną przez radomską firmę SORTER.

więcej »
Gorący Kubek Knorr i Narodowe Centrum Krwi wspólnie rozgrzeją nasze serca

Gorący Kubek Knorr i Narodowe Centrum Krwi wspólnie rozgrzeją nasze serca

2016-11-28

21 listopada wystartowała ogólnopolska akcja „Rozgrzejmy nasze serca”, która jest wspólną inicjatywą Narodowego Centrum Krwi, Regionalnych Centrów Krwiodawstwa i Krwiolecznictwa oraz marki Gorący Kubek Knorr.

więcej »
Słodki prezent na imieniny Katarzyny. Wyjątkowy wypiek Fabryki Cukierniczej Kopernik S.A.

Słodki prezent na imieniny Katarzyny. Wyjątkowy wypiek Fabryki Cukierniczej Kopernik S.A.

2016-11-25

Specjalnie z okazji dnia św. Katarzyny, przypadającego na 25 listopada, mistrzowie piernikarstwa z Fabryki Cukierniczej Kopernik wypiekli wyjątkowe, limitowane, toruńskie Katarzynki. Niepowtarzalne, bo wypieczone z ciasta przygotowanego tego samego dnia dokładnie rok temu.

więcej »

Sfinks pracuje nad nową strategią

2016-11-25

Sfinks Polska, spółka zarządzająca największą w Polsce siecią restauracji typu casual dining Sphinx oraz sieciami Chłopskie Jadło i WOOK, przygotowuje nową strategię, dzięki której ma efektywniej budować swoją wartość wobec coraz bardziej odczuwalnego w działalności wpływu zmian w otoczeniu gospodarczo-prawnym.

więcej »
FRoSTA rośnie i inwestuje w Polsce

FRoSTA rośnie i inwestuje w Polsce

2016-11-25

Nowa hala produkcyjna, rozbudowa magazynów i parkingów to plany inwestycyjne w fabryce FRoSTY na lata 2016-2017. Inwestycja jest efektem rekordowych wyników firmy w ubiegłym roku oraz dynamicznego rozwoju eksportu.

więcej »

Wyszukiwarka:

Menu

Ostatnio dodane artykuły:

Kultowe cukierki z dodatkiem białka Kultowe cukierki z dodatkiem białka
Wawel od lat z powodzeniem łączy tradycję z innowacyjnością – tym razem wprowadza na rynek Michałki z Wawelu Protein, nową wersję kultowych cukierków z dodatkiem białka roślinnego.

Dołącz do Starbucks i Snoopy’ego w świętowaniu Dnia Ziemi!
Starbucks obchodzi Miesiąc Dobroci, którego zwieńczeniem jest Dzień Ziemi 22 kwietnia. Marka zachęca do działań na rzecz planety i lokalnych społeczności. Już od 21 kwietnia w kawiarniach pojawi się specjalny kubek wielokrotnego użytku!

Kreatywne przepisy z mieszanką keksową Kreatywne przepisy z mieszanką keksową
Wielkanoc to czas, gdy kuchnia staje się sercem domu. Unosi się w niej zapach cynamonu, świeżego ciasta i… wspomnień. To właśnie wtedy sięgamy po sprawdzone smaki – a jednym z nich jest mieszanka keksowa HELIO.

Sezonowe smaki w ofercie Wawel Sezonowe smaki w ofercie Wawel
Wawel prezentuje limitowaną edycję słodyczy stworzoną z myślą o wiośnie. W ofercie znajdziemy nowe, sezonowe smaki, starannie dobrane składniki i unikalne kompozycje. To idealna propozycja dla tych, którzy szukają świeżości, lekkości i wyjątkowego smaku w słodkiej formie.

Rozgrzewające potrawy w nowej odsłonie. Sprawdź, jak umami zmienia oblicze tradycyjnych potraw
Zimowa aura daje się we znaki? Umil sobie chłodne dni pysznymi i rozgrzewającymi posiłkami. Sięgnij po przepisy z VEGETA UMAMI i odkryj na nowo smak ulubionych potraw.

więcej »

Najczęściej czytane artykuły:

Kultowe cukierki z dodatkiem białka Kultowe cukierki z dodatkiem białka
Wawel od lat z powodzeniem łączy tradycję z innowacyjnością – tym razem wprowadza na rynek Michałki z Wawelu Protein, nową wersję kultowych cukierków z dodatkiem białka roślinnego.

Rozgrzewające potrawy w nowej odsłonie. Sprawdź, jak umami zmienia oblicze tradycyjnych potraw
Zimowa aura daje się we znaki? Umil sobie chłodne dni pysznymi i rozgrzewającymi posiłkami. Sięgnij po przepisy z VEGETA UMAMI i odkryj na nowo smak ulubionych potraw.

Kreatywne przepisy z mieszanką keksową Kreatywne przepisy z mieszanką keksową
Wielkanoc to czas, gdy kuchnia staje się sercem domu. Unosi się w niej zapach cynamonu, świeżego ciasta i… wspomnień. To właśnie wtedy sięgamy po sprawdzone smaki – a jednym z nich jest mieszanka keksowa HELIO.

Sezonowe smaki w ofercie Wawel Sezonowe smaki w ofercie Wawel
Wawel prezentuje limitowaną edycję słodyczy stworzoną z myślą o wiośnie. W ofercie znajdziemy nowe, sezonowe smaki, starannie dobrane składniki i unikalne kompozycje. To idealna propozycja dla tych, którzy szukają świeżości, lekkości i wyjątkowego smaku w słodkiej formie.

Dołącz do Starbucks i Snoopy’ego w świętowaniu Dnia Ziemi!
Starbucks obchodzi Miesiąc Dobroci, którego zwieńczeniem jest Dzień Ziemi 22 kwietnia. Marka zachęca do działań na rzecz planety i lokalnych społeczności. Już od 21 kwietnia w kawiarniach pojawi się specjalny kubek wielokrotnego użytku!

więcej »

Ostatnio komentowane:

avatar
Słodki akcent na Pierwszą Komunię - eleganckie praliny od marek Solidarność i... (1) 
, 2025-04-24 09:38:56
kocham czekoladę. z goplany najbardziej lubię mikołajki karmelowe
avatar
Pizza na wynos już dostępna w Żabce! - komentarze (1) 
, 2024-11-06 13:50:38
Raz zjadłem hot doga od nich i podziękuję. Pizzę to ja wolę przez roomservice zamawiać ze swojej ulubionej...
avatar
Makaron – szybki sposób na pyszny obiad z Czosnkiem białym konserwowym OLE! -... (1) 
, 2024-10-15 07:47:07
Lubię takie szybkie dania, a teraz jak mam patelnię kohersena z nieprzywierającą powłoką to smażę potrawy z...
avatar
Ten czekoladowy napój orzeźwi Cię w upalny dzień! - komentarze (2) 
, 2024-04-18 10:59:24
Ja polecam Muszyniankę!
avatar
Pizza na każdą porę roku - komentarze (4) 
Basia321, 2008-03-25 10:30:03
Jak z mojej strony mogę polecić Pizze z Rzeszowie. Z racji, że restauracje są dostępne cały rok, można z nich...
avatar
Zdrowe śniadanie z bakaliami - komentarze (1) 
, 2023-04-19 08:46:03
U mnie na śniadanie obowiązkowo jest szkalnka mineralnej cisowianki i ewentualnie mussli z orzechami i innymi...
avatar
Prawidłowa dieta pupila - komentarze (1) 
, 2022-11-07 10:09:07
Mój piesek to zadowolony zwierzak dobrze go karmie, dbam o niego najlepiej jak potrafię. Początkowo irytowało...
avatar
Co roku do kosza trafia 5 mln ton żywności. Oto wskazówki, jak nie marnować j... (1) 
, 2022-10-14 09:23:32
W naszej rodzinie nie marnujemy jedzenia. Nigdy nie kupuje na zaś, wole iść codziennie do sklepu niż nakupić...
avatar
Dania dla najmłodszych oraz kanapki – Maczfit rozszerza ofertę dla klientów -... (1) 
, 2022-09-21 08:39:00
Jestem na cateringu dietetycznym Blue po to by schudnąć, ale swoim dzieciom normalnie robię kanapki i jedzenie do...
avatar
DOMOWY SMAK MARCHEWKI - komentarze (1) 
, 2011-03-07 15:22:52
If some one desires to be updated with hottest technologies
after that he must be go to see this website and be up...
więcej »