Artykuły prasowe

Nowy POMYSŁ NA… idealnie kruche mięso pieczone w sosie – tylko z marką WINIARY!

Nowy POMYSŁ NA… idealnie kruche mięso pieczone w sosie – tylko z marką WINIARY!

2017-02-17

Jednymi z ulubionych dań Polaków są potrawy z sosem, niemal połowa z nich to te z wykorzystaniem mięs.

więcej »

Netto zaprasza do kulinarnej zabawy w nowym programie lojalnościowym

2017-02-17

Wspieranie dziecięcych marzeń, edukacja poprzez zabawę i kształtowanie zdrowych nawyków żywieniowych – to jedne z najważniejszych zadań dla dorosłych.

więcej »
Jantoń reinwestuje w produkcję  i planuje podwojenie sprzedaży w ciągu 5 lat

Jantoń reinwestuje w produkcję i planuje podwojenie sprzedaży w ciągu 5 lat

2017-02-17

Firma Jantoń zakończyła rok 2016, realizując strategiczne cele oraz finalizując przygotowanie strategicznego planu rozwoju Spółki, zakładającego podwojenie sprzedaży w ciągu najbliższych 5 lat.

więcej »
Najnowsze badania potwierdzają:  miękka margaryna może pomóc w obniżeniu ryzyka wystąpienia zawału s

Najnowsze badania potwierdzają: miękka margaryna może pomóc w obniżeniu ryzyka wystąpienia zawału s

2017-02-16

W kontekście światowych zaleceń żywieniowych rekomendujących ograniczenie spożycia tłuszczów nasyconych w diecie, a także zastąpienia ich tłuszczami nienasyconymi, opublikowane zostały najnowsze wyniki modelowego badania porównujące skutki wieloletniego spożycia masła i margaryny.

więcej »
Luksusowy w każdym calu

Luksusowy w każdym calu

2017-02-16

Produkowany przez Wytwórczą Spółdzielnię Pracy „Społem” Chrzan Luksusowy właśnie przeszedł restylizację etykiety. To kolejny produkt w portfolio firmy, który otrzymał nową szatę graficzną, podkreślającą wysoką jakość produktu.

więcej »
Zjeść bez stresu, czyli jak powinna wyglądać extra stołówka

Zjeść bez stresu, czyli jak powinna wyglądać extra stołówka

2017-02-15

„Extra!” – tak powinny reagować dzieci, wchodząc do stołówki. Jest ona bowiem nie tylko miejscem spożywania posiłków, ale także przestrzenią, w której uczniowie spotykają się podczas długiej przerwy, budują relacje i odpoczywają.

więcej »
W Walentynki… serce rwie się do pieczenia!

W Walentynki… serce rwie się do pieczenia!

2017-02-15

Dookoła serca, serduszka, amorki i miłosne wyznania odmieniane we wszystkich przypadkach i językach, a przy tym… cała masa słodkości! Święto zakochanych to bardzo dobra okazja do przygotowania pysznego ciasta, tortu czy babeczek – specjalnie z myślą o najbliższych.

więcej »

Netto rezygnuje ze sprzedaży jaj z chowu klatkowego

2017-02-15

Sieć handlowa Netto podjęła decyzję o wycofaniu ze swojej oferty jaj z chowu klatkowego. Jaja, które pochodzą od kur hodowanych w małych, ciasnych klatkach i karmionych często paszą z antybiotykami znikną ze sklepów do 2025 roku.

więcej »
MAŁY SKLEP SPOŻYWCZY - DUŻY ZYSK

MAŁY SKLEP SPOŻYWCZY - DUŻY ZYSK

2017-02-14

Przed właścicielami sklepów o małej powierzchni lub planujących ich otwarcie staje nie lada wyzwanie.

więcej »
Idealny kurczak? 5 kroków do sukcesu – czyli jak osiągnąć poziom „master”

Idealny kurczak? 5 kroków do sukcesu – czyli jak osiągnąć poziom „master”

2017-02-14

Smażony, pieczony lub gotowany, ale koniecznie doskonale przyprawiony – kurczak smakuje dobrze pod każdą postacią. Jak osiągnąć poziom „master”? Oto 5 kroków do przygotowania idealnego kurczaka.

więcej »
„Przez żołądek do serca” - czyli idealna, walentynkowa kolacja z marką WINIARY!

„Przez żołądek do serca” - czyli idealna, walentynkowa kolacja z marką WINIARY!

2017-02-14

Dziś - 14 lutego obchodzimy najbardziej romantyczne święto w roku – Walentynki.

więcej »
Cukier Królewski na szóstkę!

Cukier Królewski na szóstkę!

2017-02-13

Już po raz szósty Cukier Królewski zwyciężył w prestiżowym programie Laur Konsumenta. Zajął pierwsze miejsce w swojej kategorii, co oznacza, że konsumenci uznali go za najpopularniejszą markę cukru w Polsce.

więcej »
WYRÓŻNIJ SIĘ ALBO ZGIŃ – JAK ZBUDOWAĆ SILNĄ MARKĘ NA POLSKIM RYNKU

WYRÓŻNIJ SIĘ ALBO ZGIŃ – JAK ZBUDOWAĆ SILNĄ MARKĘ NA POLSKIM RYNKU

2017-02-10

Budowanie silnej marki to wyzwanie dla firm, które chcą utrzymać dobrą pozycję na rynku przez długie lata, a nie tylko zaistnieć na nim przez moment.

więcej »
Rok 2016 w branży spożywczej. Podsumowanie laureatów programu „Doceń polskie”

Rok 2016 w branży spożywczej. Podsumowanie laureatów programu „Doceń polskie”

2017-02-10

Najwyższy czas podsumować ubiegły rok! Laureaci programu „Doceń polskie” dzielą się nie tylko spostrzeżeniami dot. minionych dwunastu miesięcy i opiniami na temat korzyści związanymi z posiadaniem certyfikatu „Doceń polskie”, ale także zdradzają plany na najbliższe miesiące.

więcej »

Walentynkowa Molten Hot Chocolate skradnie Wasze serca

2017-02-10

Chcesz sprawić słodką niespodziankę bliskiej Ci osobie? Zabierz ją do miejsca, w którym poza miłością w powietrzu, unosić się będzie także intensywny zapach nowej pysznej czekolady! Nie przegapcie okazji na spróbowanie limitowanej Molten Hot Chocolate dostępnej w kawiarniach Starbucks!

więcej »

Wyszukiwarka:

Menu

Ostatnio dodane artykuły:

Jesienna dieta bogata w witaminy – jakie korzyści płyną z sięgania po owoce suszone HELIO So Soft? Jesienna dieta bogata w witaminy – jakie korzyści płyną z sięgania po owoce suszone HELIO So Soft?
Jesień to pora roku, która wystawia nasz organizm na próbę. Krótsze dni, chłodniejsze wieczory i sezon przeziębień sprawiają, że warto szczególnie zadbać o swoją dietę. Jednym ze sposobów na wzmocnienie odporności i dodanie energii są owoce suszone HELIO So Soft – miękkie, naturalne i pełne witamin.

Te produkty ułatwią świąteczne gotowanie. Przygotuj się do Bożego Narodzenia z VEGETA
Wielkimi krokami zbliża się Boże Narodzenie. Radosne świętowanie rozpoczynamy od wigilijnej kolacji, pełnej pysznych dań, których wyczekujemy przez cały rok. W wielu domach tradycją jest przygotowywanie aż 12 potraw wigilijnych, co stanowi nie lada wyzwanie. Z pomocą przychodzi marka VEGETA.

Orzechy i pestki w diecie sportowca – dlaczego warto sięgać po migdały i pestki dyni? Orzechy i pestki w diecie sportowca – dlaczego warto sięgać po migdały i pestki dyni?
W życiu sportowca dieta to jeden z kluczowych elementów sukcesu. Odpowiednie odżywianie wspiera regenerację, dodaje energii i dostarcza niezbędnych składników odżywczych. Wśród produktów, które zasługują na szczególną uwagę, znajdują się orzechy i pestki – prawdziwe bomby odżywcze.

Crunchips z nową Edycją Limitowaną projektu Jurka Owsiaka
Crunchips, najbardziej imprezowa marka chipsów Lorenz, już po raz czwarty zagra z Wielką Orkiestrą Świątecznej Pomocy.

Ziemniak królem polskich stołów! Ziemniak królem polskich stołów!
Ulubione formy ziemniaka Polaków

więcej »

Najczęściej czytane artykuły:

NicNac’s zabiera konsumentów w egzotyczną podróż z nową edycją limitowaną Curry Explosion
Marka NicNac’s po raz kolejny zabiera konsumentów w podróż po smakach świata. Tym razem motywem przewodnim jest curry – przyprawa, która jest sercem kuchni indyjskiej.

Wznieś analizę zawartości wilgoci na wyższy poziom dzięki wagosuszarkom MB nowej generacji od OHA Wznieś analizę zawartości wilgoci na wyższy poziom dzięki wagosuszarkom MB nowej generacji od OHA
Wznieś analizę zawartości wilgoci na wyższy poziom dzięki wagosuszarkom MB nowej generacji od OHAUS

Przerażająco dobra oferta w Pizza Hut! Premierowa The Black Pizza już dostępna
Już od 15 października w menu wszystkich restauracji Pizza Hut czeka wielka halloweenowa premiera - The Black Pizza. To debiut oryginalnej oferty, ale marka już teraz zapowiada, że zamierza co roku celebrować straszny sezon w Polsce! Cukierek albo... pizza?

Premiera nowego smaku kapsułek Waterdrop - Frosted Lime Premiera nowego smaku kapsułek Waterdrop - Frosted Lime
Dla 41 proc. badanych z Polski zachętą do przeczytania artykułu czy wpisu na blogu najczęściej są przykuwające wzrok zdjęcia i elementy graficzne – wynika z najnowszego badania konsumenckiego Waterdrop. Austriacka marka wprowadza nowy smak Microdrinków – Frosted Lime.

Zimowe spotkania ze słodyczami Wawel – podaruj słodkie chwile na Święta! Zimowe spotkania ze słodyczami Wawel – podaruj słodkie chwile na Święta!
W tym roku Wawel zaprasza do odkrywania zimowej kolekcji słodyczy, która łączy wyjątkowe smaki z pięknie zaprojektowanymi, świątecznymi opakowaniami.

więcej »

Ostatnio komentowane:

avatar
Makaron – szybki sposób na pyszny obiad z Czosnkiem białym konserwowym OLE! -... (1) 
, 2024-10-15 07:47:07
Lubię takie szybkie dania, a teraz jak mam patelnię kohersena z nieprzywierającą powłoką to smażę potrawy z...
avatar
Pizza Hut wprowadza cyfrowe rozwiązania dla miłośników pizzy w Polsce - komen... (1) 
, 2024-10-01 09:04:50
Ciekawe propozycje, chociaż ja i tak wolę na wynos pizzę z włoskiej restauracji przez roomservice zamawiać. A...
avatar
Ten czekoladowy napój orzeźwi Cię w upalny dzień! - komentarze (2) 
, 2024-04-18 10:59:24
Ja polecam Muszyniankę!
avatar
Pizza na każdą porę roku - komentarze (4) 
Basia321, 2008-03-25 10:30:03
Jak z mojej strony mogę polecić Pizze z Rzeszowie. Z racji, że restauracje są dostępne cały rok, można z nich...
avatar
Zdrowe śniadanie z bakaliami - komentarze (1) 
, 2023-04-19 08:46:03
U mnie na śniadanie obowiązkowo jest szkalnka mineralnej cisowianki i ewentualnie mussli z orzechami i innymi...
avatar
Prawidłowa dieta pupila - komentarze (1) 
, 2022-11-07 10:09:07
Mój piesek to zadowolony zwierzak dobrze go karmie, dbam o niego najlepiej jak potrafię. Początkowo irytowało...
avatar
Co roku do kosza trafia 5 mln ton żywności. Oto wskazówki, jak nie marnować j... (1) 
, 2022-10-14 09:23:32
W naszej rodzinie nie marnujemy jedzenia. Nigdy nie kupuje na zaś, wole iść codziennie do sklepu niż nakupić...
avatar
Dania dla najmłodszych oraz kanapki – Maczfit rozszerza ofertę dla klientów -... (1) 
, 2022-09-21 08:39:00
Jestem na cateringu dietetycznym Blue po to by schudnąć, ale swoim dzieciom normalnie robię kanapki i jedzenie do...
avatar
DOMOWY SMAK MARCHEWKI - komentarze (1) 
, 2011-03-07 15:22:52
If some one desires to be updated with hottest technologies
after that he must be go to see this website and be up...
avatar
MLEKOVITA po raz kolejny zwycięzcą Rankingu Spółdzielni Mleczarskich Polskiej... (1) 
, 2021-09-10 16:18:01
należało im się
więcej »