Artykuły prasowe

Ketchupy Kieleckie w programie „Doceń polskie”

Ketchupy Kieleckie w programie „Doceń polskie”

2016-02-25

Wytwórcza Spółdzielnia Pracy „Społem" ma się czym pochwalić, gdyż kolejne wyroby z jej portfolio, otrzymały prestiżowe wyróżnienie! Godłem „Doceń Polskie" oraz certyfikatem programu wyróżniono Ketchupy Kieleckie.

więcej »
Producenci żywności podsumowują 2015 rok

Producenci żywności podsumowują 2015 rok

2016-02-19

Producenci artykułów spożywczych, których wyroby zostały wyróżnione przez Lożę Ekspertów programu „Doceń polskie”, podsumowują ubiegły rok - dzielą się opiniami dotyczącymi branży i planami na najbliższe miesiące.

więcej »
WIELKANOCNE NIESPODZIANKI OD LIDLA

WIELKANOCNE NIESPODZIANKI OD LIDLA

2016-02-19

Przed nami Święta Wielkanocne – czas spotkań w gronie rodziny, malowania pisanek i przygotowywania pachnących wypieków. W tym okresie gościem specjalnym, długo wyczekiwanym zwłaszcza przez najmłodszych, jest wielkanocny zajączek, który zgodnie z tradycją przynosi drobne upominki.

więcej »

Branża gastronomiczna na Instagramie

2016-02-19

#instafood, #foodporn, #omnomnom – to chyba najpopularniejsze hashtagi związane z żywnością na Instagramie. Jedzenie jest ważną częścią dnia do tego stopnia, że jest jedną z najczęściej utrwalanych na zdjęciach czynności, które znajdziemy w tym serwisie.

więcej »
IMR promuje Wodzisław

IMR promuje Wodzisław

2016-02-18

Firma spożywcza Wodzisław podpisała z IMR advertising by PR umowę o promocji produktów, ze szczególnym uwzględnieniem nowatorskiej linii makaronów bez gotowania Pesso.

więcej »
Perlage Tasting Club – edycja lutowa

Perlage Tasting Club – edycja lutowa

2016-02-18

Kolejne spotkanie w koncepcie restauracyjnym Water&Wine przy najlepszych winach, wspaniałym jedzeniu i wyjątkowej wodzie.

więcej »
Szczypta orientalnej kuchni z nowym WINIARY POMYSŁ NA… PAPIRUS Soczystą pierś kurczaka

Szczypta orientalnej kuchni z nowym WINIARY POMYSŁ NA… PAPIRUS Soczystą pierś kurczaka

2016-02-18

Kuchnia azjatycka zachwyca nas bogactwem smaków i aromatów. Okazuje się jednak, że idealne wyważenie proporcji przypraw nie jest jednak takie łatwe.

więcej »

Netto: wspieramy lokalny biznes

2016-02-17

Sieć handlowa Netto oferuje producentom pieczywa oraz mięsa i wędlin unikalne warunki – przedsiębiorcy, którzy chcą wydzierżawić stoiska w wybranych sklepach przez pierwszy kwartał zapłacą za najem symboliczne 50 złotych miesięcznie.

więcej »
ROMANTYCZNA KOLACJA – TYDZIEŃ KUCHNI FRANCUSKIEJ W LIDLU

ROMANTYCZNA KOLACJA – TYDZIEŃ KUCHNI FRANCUSKIEJ W LIDLU

2016-02-15

Romantyczna kolacja nie musi oznaczać wielu godzin spędzonych w kuchni. Wystarczą pyszne sery, wędliny i desery francuskie, z których w łatwy i szybki sposób przygotujesz wykwintny poczęstunek dla swojej drugiej połówki.

więcej »

Piwowarzy wstępnie podsumowali 2015 rok

2016-02-15

W ciągu minionych dwunastu miesięcy browary sprzedały 39,8 mln hektolitrów piwa (włącznie z eksportem), to jest o 0,7% więcej niż w 2014 r.

więcej »
Pyszne, rozgrzewające dania na zimowe dni!

Pyszne, rozgrzewające dania na zimowe dni!

2016-02-15

Gdy zima trwa w najlepsze szukamy wszelkich sposobów na to jak radzić sobie z zimnem i mrozem. Nie zawsze jednak ciepła kawa wypita w biegu, czy gruby sweter są w stanie skutecznie rozgrzać nasz organizm…

więcej »
Żywioł lekko gazowany w nowej odsłonie – codzienna porcja nawodnienia i przyjemności bez wyrzeczeń

Żywioł lekko gazowany w nowej odsłonie – codzienna porcja nawodnienia i przyjemności bez wyrzeczeń

2016-02-12

Codziennie dbasz o odpowiedni poziom nawodnienia, ale czasem masz ochotę na drobną przyjemność bez wyrzutów sumienia? Wybierz Żywioł lekko gazowany od Żywiec Zdrój S.A.!

więcej »
Romantyczne gotowanie we dwoje – pyszne walentynki z marką WINIARY!

Romantyczne gotowanie we dwoje – pyszne walentynki z marką WINIARY!

2016-02-11

Już niedługo walentynki! To amerykańskie święto zakochanych na dobre wpisało się już do polskiego kalendarza. W ten wyjątkowy dzień, pełen miłych gestów pragniemy spędzić z ukochaną osobą jak najwięcej czasu.

więcej »
KIERUNEK – ORIENT! TYDZIEŃ KUCHNI AZJATYCKIEJ PONOWNIE W LIDLU

KIERUNEK – ORIENT! TYDZIEŃ KUCHNI AZJATYCKIEJ PONOWNIE W LIDLU

2016-02-10

Kuchnia azjatycka wyróżnia się różnorodnością oraz bogactwem przypraw i aromatów. Chcąc znaleźć się choć na chwilę na Dalekim Wschodzie i zanurzyć w orientalnych smakach i zapachach, nie trzeba wyruszać w daleką podróż.

więcej »
Siemię lniane złociste OLEOFARM

Siemię lniane złociste OLEOFARM

2016-02-10

Każdy moment jest dobry na wprowadzenie zmian w swoim dotychczasowym życiu. Najlepszym co możemy dla siebie zrobić to zacząć dbać o swoje zdrowie, zaczynając od środka – czyli poprzez zrównoważoną dietę.

więcej »

Wyszukiwarka:

Menu

Ostatnio dodane artykuły:

Start letniego sezonu ze Starbucks!
Na sezon wakacyjny musimy jeszcze poczekać, ale dzięki Starbucks już możemy zanurzyć się w niesamowitych smakach lata. Ciesz się pełnymi słońca dniami i czasem spędzanym na świeżym powietrzu z nowym, sezonowym napojem Melon Flavour Pearls Starbucks Refresha® drink, dostępnym już od 29 kwietnia!

Hiistoria innowacji Hiistoria innowacji
Działająca w sercu Polski firma EcoBean wyznacza drogę do zrównoważonej przyszłości, zmniejszając szkodliwość przemysłu kawowego i chemicznego.

Kultowe cukierki z dodatkiem białka Kultowe cukierki z dodatkiem białka
Wawel od lat z powodzeniem łączy tradycję z innowacyjnością – tym razem wprowadza na rynek Michałki z Wawelu Protein, nową wersję kultowych cukierków z dodatkiem białka roślinnego.

Dołącz do Starbucks i Snoopy’ego w świętowaniu Dnia Ziemi!
Starbucks obchodzi Miesiąc Dobroci, którego zwieńczeniem jest Dzień Ziemi 22 kwietnia. Marka zachęca do działań na rzecz planety i lokalnych społeczności. Już od 21 kwietnia w kawiarniach pojawi się specjalny kubek wielokrotnego użytku!

Kreatywne przepisy z mieszanką keksową Kreatywne przepisy z mieszanką keksową
Wielkanoc to czas, gdy kuchnia staje się sercem domu. Unosi się w niej zapach cynamonu, świeżego ciasta i… wspomnień. To właśnie wtedy sięgamy po sprawdzone smaki – a jednym z nich jest mieszanka keksowa HELIO.

więcej »

Najczęściej czytane artykuły:

Kultowe cukierki z dodatkiem białka Kultowe cukierki z dodatkiem białka
Wawel od lat z powodzeniem łączy tradycję z innowacyjnością – tym razem wprowadza na rynek Michałki z Wawelu Protein, nową wersję kultowych cukierków z dodatkiem białka roślinnego.

Rozgrzewające potrawy w nowej odsłonie. Sprawdź, jak umami zmienia oblicze tradycyjnych potraw
Zimowa aura daje się we znaki? Umil sobie chłodne dni pysznymi i rozgrzewającymi posiłkami. Sięgnij po przepisy z VEGETA UMAMI i odkryj na nowo smak ulubionych potraw.

Kreatywne przepisy z mieszanką keksową Kreatywne przepisy z mieszanką keksową
Wielkanoc to czas, gdy kuchnia staje się sercem domu. Unosi się w niej zapach cynamonu, świeżego ciasta i… wspomnień. To właśnie wtedy sięgamy po sprawdzone smaki – a jednym z nich jest mieszanka keksowa HELIO.

Hiistoria innowacji Hiistoria innowacji
Działająca w sercu Polski firma EcoBean wyznacza drogę do zrównoważonej przyszłości, zmniejszając szkodliwość przemysłu kawowego i chemicznego.

Start letniego sezonu ze Starbucks!
Na sezon wakacyjny musimy jeszcze poczekać, ale dzięki Starbucks już możemy zanurzyć się w niesamowitych smakach lata. Ciesz się pełnymi słońca dniami i czasem spędzanym na świeżym powietrzu z nowym, sezonowym napojem Melon Flavour Pearls Starbucks Refresha® drink, dostępnym już od 29 kwietnia!

więcej »

Ostatnio komentowane:

avatar
Słodki akcent na Pierwszą Komunię - eleganckie praliny od marek Solidarność i... (1) 
, 2025-04-24 09:38:56
kocham czekoladę. z goplany najbardziej lubię mikołajki karmelowe
avatar
Pizza na wynos już dostępna w Żabce! - komentarze (1) 
, 2024-11-06 13:50:38
Raz zjadłem hot doga od nich i podziękuję. Pizzę to ja wolę przez roomservice zamawiać ze swojej ulubionej...
avatar
Makaron – szybki sposób na pyszny obiad z Czosnkiem białym konserwowym OLE! -... (1) 
, 2024-10-15 07:47:07
Lubię takie szybkie dania, a teraz jak mam patelnię kohersena z nieprzywierającą powłoką to smażę potrawy z...
avatar
Ten czekoladowy napój orzeźwi Cię w upalny dzień! - komentarze (2) 
, 2024-04-18 10:59:24
Ja polecam Muszyniankę!
avatar
Pizza na każdą porę roku - komentarze (4) 
Basia321, 2008-03-25 10:30:03
Jak z mojej strony mogę polecić Pizze z Rzeszowie. Z racji, że restauracje są dostępne cały rok, można z nich...
avatar
Zdrowe śniadanie z bakaliami - komentarze (1) 
, 2023-04-19 08:46:03
U mnie na śniadanie obowiązkowo jest szkalnka mineralnej cisowianki i ewentualnie mussli z orzechami i innymi...
avatar
Prawidłowa dieta pupila - komentarze (1) 
, 2022-11-07 10:09:07
Mój piesek to zadowolony zwierzak dobrze go karmie, dbam o niego najlepiej jak potrafię. Początkowo irytowało...
avatar
Co roku do kosza trafia 5 mln ton żywności. Oto wskazówki, jak nie marnować j... (1) 
, 2022-10-14 09:23:32
W naszej rodzinie nie marnujemy jedzenia. Nigdy nie kupuje na zaś, wole iść codziennie do sklepu niż nakupić...
avatar
Dania dla najmłodszych oraz kanapki – Maczfit rozszerza ofertę dla klientów -... (1) 
, 2022-09-21 08:39:00
Jestem na cateringu dietetycznym Blue po to by schudnąć, ale swoim dzieciom normalnie robię kanapki i jedzenie do...
avatar
DOMOWY SMAK MARCHEWKI - komentarze (1) 
, 2011-03-07 15:22:52
If some one desires to be updated with hottest technologies
after that he must be go to see this website and be up...
więcej »