Dobry Ferment? Dobry wybór!
Zdrowie przede wszystkim! Zbliżający się jesienny sezon sprawia, że czas mocniej zadbać o swoją odporność. W jej budowaniu z pewnością pomogą… kiszonki
Najnowsze badania[1] naukowców z Uniwersytetu Stanford wskazują, że wzbogacenie swojej diety w kiszonki wzmacnia układ odpornościowy, chroni przed cukrzycą, ułatwia przywrócenie prawidłowej mikroflory jelitowej, a nawet wpływa na poprawę zdrowia psychicznego. Lemoniada z kiszonych cytryn Dobry Ferment to dość niestandardowy rodzaj kiszonek, który może stać się prawdziwie zdrową alternatywą dla tych, którzy nie przepadają za klasyczną kiszoną kapustą czy ogórkami.
Dobry Ferment to zdecydowanie dobry wybór! Lemoniada charakteryzuje się pysznym, wyrazistym smakiem kiszonych, sycylijskich cytryn. Ma naturalny skład, zawiera żywe kultury bakterii, zero sztucznych konserwantów i powstaje w procesie naturalnej fermentacji. Słodzona jest miodem oraz fińskim cukrem brzozowym, co sprawia, że staje się naturalnie gazowana, a do tego mniej kaloryczna.
Dobry Ferment to najłatwiejszy i najszybszy sposób, by dostarczyć organizmowi porcji orzeźwienia oraz odpowiedniego nawodnienia. By poczuć jeszcze intensywniejszą moc lemoniady, najlepiej pić ją mocno schłodzoną.
Warto postawić na Dobry Ferment i wybrać dobry smak i dobry skład.
_________________________________________________________________
Kontakt dla mediów:
Big Picture
Katarzyna Rodzoch
katarzyna.rodzoch@big-picture.pl
Tel. 505 961 660
[1] https://med.stanford.edu/news/all-news/2021/07/fermented-food-diet-increases-microbiome-diversity-lowers-inflammation
Nadesłał:
BIG-PICTURE
|