Masa makowa do ciast HELIO
Szybki i prosty sposób na udane wypieki na co dzień i od święta? Tylko z gotową, bezglutenową MASĄ MAKOWĄ HELIO, wytwarzaną według sprawdzonej, tradycyjnej receptury z najwyższej jakości surowców.
Masa makowa HELIO to bestsellerowy produkt marki, tworzony zgodnie z tradycyjną recepturą bez konserwantów i bez glutenu, który zawiera najlepszy gatunek maku oraz dobrze zbilansowane proporcje bakalii - rodzynek i skórki pomarańczowej. Masa makowa HELIO jest odpowiednio słodka, aromatyczna i charakteryzuje się optymalnym stopniem wilgotności oraz gęstości. Ponadto, nie wymaga dodatkowej obróbki termicznej ani mielenia maku- jest od razu gotowym nadzieniem do ciasta i to już z dodatkiem bakalii, dzięki czemu stanowi doskonałą bazę dla makowców.
MASA MAKOWA HELIO uhonorowana została licznymi nagrodami, m.in. Złotym Laurem Konsumenta, bo nie zawiera konserwantów i glutenu, dlatego rekomendowana jest dla osób z celiakią oraz na diecie bezglutenowej.
Nadesłał:
Agnieszka EFEKTPR
|