NOWOŚĆ OLE! Bruchetta, która sprosta wszystkim Twoim kulinarnym wyzwaniom
NOWOŚĆ OLE! Bruchetta, która sprosta wszystkim Twoim kulinarnym wyzwaniom
Koneserzy śródziemnomorskiej kuchni doceniają Bruschetta OLE! przede wszystkim
za intensywność aromatu, smak Włoch, wspomnienie słońca i wakacji. Propozycja OLE! stanowi kwintesencję prostoty zamkniętej w wygodnym słoiczku z fuzją najlepszych kulinarnych tradycji. Odkryj prawdziwą głębie, która zniewala zmysły – daj się oczarować.
|
Obłędny smak i gotowość podania – Bruschetta OLE!
NOWOŚĆ OLE! Bruschetta z oregano w towarzystwie czosnku – to gwarancja 100% satysfakcji. Wyjątkowy smak ukryty w świeżych pomidorach i specjalnej mieszance ziół to przepis na udaną ucztę z ulubionymi przekąskami czy daniami.
Bruschetta OLE! czyli soczyste pomidory z dodatkiem oregano i czosnku stanowią przysmak, który nigdy się nie nudzi, a sposoby na jej wykorzystanie to niekończąca się lista, którą ogranicza nasza wyobraźnia. Wystarczy odkręcić wieczko słoiczka, aby uwolnić moc aromatu, który pobudzi nasze zmysły, odkrywając głębie smaku.
Do dań prostych i tych bardziej złożonych
Bezsprzeczną zaletą Bruchetta pomidory + oregano + czosnek OLE! jest jej uniwersalność. Doskonale komponuje się ze świeżą, przypieczoną bagietką jako słoneczna i kolorowa przekąska
w ciągu dnia. Pozwoli wykreować wytrawny lunch w formie niebanalnych naleśników wypełnionych śródziemnomorskim smakiem. Bruschetta OLE! sprosta kulinarnym wyzwaniom tym prostym jak
i bardziej skomplikowanym. Ulubione zastosowanie Bruschetta dla każdego będzie inne, ale jedno jest pewne – Twoje dania jeszcze nigdy nie były tak proste do stworzenia i tak smaczne!
Jeśli dotychczas brakowało w Twojej kuchni gotowego produktu, który rozbudzi Twoje zmysły
i przeniesie w śródziemnomorskie klimaty… Bruschetta OLE! stworzona została z myślą o Tobie. ________________________
Bruschetta pomidory + oregano + czosnek OLE!
Pojemność: 200 ml
Cena: ok. 8 zł
Więcej na: www.wole-ole.pl
PRZEPIS: Szybka pizza z patelni z Bruchetta OLE! (składniki na jedną mini pizze)
Składniki:
Ciasto:
100g mąki
65 ml wody
łyżka oliwy
1 łyżeczka proszku do pieczenia
szczypta soli
Nadzienie: wersja podstawowa (możemy modyfikować składniki - możemy również przygotować wersję mięsną z salami/szynką/kiełbasą lub wersje wegetariańską)
Bruschetta pomidory + czosnek + oregano OLE!
2 łyżki przecieru pomidorowego z ziołami
¾ opakowania mozzarelli
czerwona cebula
listki bazylii
Wszystkie składniki na ciasto pizzy mieszamy, a potem wyrabiamy w kulę. Wałkujemy na płat wielkości patelni. Patelnię (zimną) smarujemy (za pomocą pędzelka) oliwą i kładziemy rozwałkowany płat. Podsmażam, aż od spodu pizza będzie zrumieniona. Obracamy i wierzch smarujemy sosem przecierem. Na to nakładamy Bruschetta pomidory + czosnek + oregano OLE!, ulubione dodatki, mozzarellę i plasterki cebuli.
Przykrywamy pokrywką lub drugą patelnią o podobnej średnicy (jeśli nie mamy przykrywki). Smażymy 10 min. Uważając aby spód się nie przypalił.
Nadesłał:
Arni
|