Nowy lokal gastronomiczny w Avenidzie Poznań


2018-12-18
Do grona najemców Avenidy Poznań dołączyła marka Covrig. W nowym punkcie gastronomicznym miłośnicy precli znajdą swoje ulubione przysmaki typu „to go”. Nowy lokal zajął powierzchnię 35 mkw.

Avenida to nie tylko miejsce, w którym klienci robią zakupy – to również centrum spotkań. Z myślą o wszystkich mieszkańcach Poznania i podróżnych stale poszerzamy ofertę gastronomiczną. Covring to pierwszy tego typu lokal, w którym można kupić smaczne przekąski typu „to go” o nietypowym połączeniu smaków  - mówi Katarzyna Korpak, dyrektor Avenidy Poznań.

Marka Covrig, która od 2015 roku oferuje mieszkańcom Poznania precle w różnych kompozycjach smakowych kolejny swój punkt gastronomiczny otworzyła w Avenidzie. Główny powód – dogodna lokalizacja.

Avenida jest jednym z niewielu centrów handlowych w Poznaniu, które ze względu na swoje położenie i bezpośrednie sąsiedztwo z dworcem kolejowym i autobusowym generuje bardzo duży przepływ klientów, co ma duże znaczenie dla gastronomiimówi Anna Bodzicz-Sycz, przedstawiciel marki Covrig. 

Nowy punkt gastronomiczny w Avenidzie oferuje przekąski typu „to go”. Marka Covrig w swoich propozycjach posiada precle zarówno w tradycyjnej odsłonie – z serem, makiem, solą lub sezamem, jak i te nietypowe np. z kabanosem i serem lub z salami. 

Nowy lokal Covrig w Avenidzie pozostaje wierny konceptowi marki i ściśle nawiązuje wystrojem do pilotażowego sklepu, który w Poznaniu został otwarty trzy lata temu. 

Nadesłał:

PRinspiration

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl