Poranki w mięsnym stylu, czyli Evil zaprasza na diabelnie smaczne śniadania za 19 zł!
Budzisz się, doprowadzasz do ładu i biegniesz na miasto w poszukiwaniu najlepszego miejsca do pobudzenia swoich kubków smakowych.
Budzisz się, doprowadzasz do ładu i biegniesz na miasto w poszukiwaniu najlepszego miejsca do pobudzenia swoich kubków smakowych. W centrum stolicy przy ulicy Świętokrzyskiej 3 już od godz. 8:00 czekają na Was jedyne w Warszawie śniadania, gdzie króluje chilli con carne, kiełbaski chorizo i pyszna kawa z dolewką.
W Steak House Evil śniadania w cenie 19 złotych czekają przez cały tydzień od 8:00 do 12:00. Restauracja oferuje 3 niesamowite zestawy śniadaniowe:
Zestaw I - chilli Con Carne, kiełbaska wołowa\kiełbaska biała, bekon, jajka sadzone, świeże i aromatyczne warzywa, masło i pieczywo
Zestaw II - jajka sadzone, kiełbaska chorizo, bekon, twarożek, oliwki, mini sałatka, masło i pieczywo
Zestaw III - jajka sadzone, twarożek, oliwki, mini sałatka, masło i pieczywo
Obok zestawów śniadaniowych Evil serwuje jeszcze diabelską jajecznicę w cenie 12 złotych w skład której wchodzą 3 jajka na bekonie oraz pieczywo i masło.
Do każdego zestawu śniadaniowego oraz diabelskiej jajecznicy bezpłatnie serwowana jest pyszna kawa z dolewką.
- Nasi goście chcieli, aby śniadanie to był konkret – w Warszawie jest mnóstwo owsianek, a mało treściwych, smacznych śniadań, po których naprawdę ma się energię na cały dzień. Od kilku tygodni otrzymujemy opinie na temat karty śniadań, którą testowaliśmy w rozmaitych konfiguracjach i muszę przyznać, że nasi klienci polubili stworzone przez nas zestawy, bestsellerem jest zestaw nr 1, jedyny w Warszawie serwowany z chilli con carne – opowiada Piotr „Timi” Piotrowski, właściciel i szef kuchni Evil.
Menu Evila to nie tylko śniadania. W głównej karcie dań po godz. 12:00 znajdziemy steki wyłącznie z polskiego mięsa, Hereford i Red Angus, rib eye, polędwicę czy króla steków - legendarnego T-bone’a. Mięsożerców ucieszy jeszcze tatar wołowy, grillowane kiełbaski chorizo, żebra wołowe czy chilli con carne. Dzięki odkrytej, otwartej na gości kuchni każdy może zobaczyć, jak przygotowywany jest jego stek.
Nadesłał:
dorota5
|