Przepis HELIO na słodkie święta - MASY KRÓWKOWE DO CIAST
Mazurek kajmakowy, babka drożdżowa czy sernik pachnący bakaliami to tradycyjne świąteczne słodkości, które tworzą prawdziwy nastrój świąt wielkanocnych, zwłaszcza jeśli przygotowywane są przez nas samodzielnie...
By wyczarować wyjątkowe w smaku domowe ciasta na świąteczny stół nie musimy już spędzać wielu godzin w kuchni, gdyż z pomocą przychodzi nam znany producent bakalii – firma HELIO J Jej naturalnie smaczne, gotowe do bezpośredniego spożycia masy krówkowe, dostępne aż w 5 różnych smakach, idealnie sprawdzą się do wszystkich wielkanocnych wypieków… także w wersji bezglutenowej!
Wytwarzane według sprawdzonej, tradycyjnej receptury z surowców najwyższej jakości masy krówkowe HELIO pomogą nam w szybki i łatwy sposób przygotować wielkanocne przysmaki bez konieczności eksperymentowania z proporcjami składników. Gotowe do bezpośredniego spożycia, naturalnie smaczne masy do ciast HELIO wyróżniają się kremową konsystencją, a łatwość rozsmarowywania oraz bogactwo 5 różnych smaków do wyboru tylko zachęca do przyrządzania słodkich wypieków z ulubioną nutą orzechową, czekoladową, kajmakową, o smaku advocata czy kukułki.
Słodkie masy krówkowe HELIO nie zawierają konserwantów, oleju palmowego i glutenu, co potwierdza znak Przekreślonego Kłosa na opakowaniach HELIO, licencjonowany przez Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej. Dzięki wzorowemu składowi, masy do ciast HELIO mogą się poszczycić certyfikatem „Czytaj skład poleca“ oraz licznymi, prestiżowymi nagrodami przyznawanymi innowacyjnej linii mas do ciast HELIO przez ekspertów rynku, np. Laurem Konsumenta.
By przygotować pyszne, wyjątkowe w smaku i efektowne tradycyjne, wielkanocne ciasta z ulubioną masą krówkową HELIO – wystarczy zajrzeć na kanał HELIO – Bakaliowe Klimaty, gdzie znajdziemy mnóstwo inspirujących wideo przepisów na słodkie święta z HELIO!
Masy krówkowe HELIO = słodki przepis na udane świąteczne wypieki J
Nadesłał:
Agnieszka EFEKTPR
|