Smaki lata na jarmarku produktów regionalnych w CH Blue City
Motywem przewodnim letnich edycji Międzynarodowego Jarmarku Produktów Regionalnych w Centrum Handlowym Blue City tradycyjnie jest grillowanie. W dniach 8-11 czerwca na klientów czeka pierwsza porcja inspiracji kulinarnych na przyjęcie w plenerze.
Jedzenie z różnych stron Polski, Europy i świata tradycyjnie będzie można znaleźć na poziomie -1 przy fontannie. Na wszystkich lubiących poznawać nowe smaki czekać będzie między innymi kuchnia węgierska, grecka, turecka i włoska.
Jak wiadomo nie ma grilla bez aromatycznej kiełbasy. Co za tym idzie i tego przysmaku nie zabraknie na jarmarkowych stoiskach. Na tych zaś, którzy preferują bezmięsne biesiadowanie na łonie natury czekają oscypki spod samych Tatr. Z kolei akcentem przywołującym na myśl podróże nad morze będą smaczne i zdrowe ryby z wędzarni Siudy. Tego wydarzenia nie może przegapić żaden smakosz!
Zapraszamy na www.bluecity.pl
Dołącz do nas na Facebook.com: www.facebook.com/CHBlueCity
Nadesłał:
a.sobczak@wp.pl
|