Trendy 2018 - polska hodowla ślimaków, idealna na Finger Food
Podczas obróbki mięczaków, po usunięciu części niejadalnych pozostaje sama stopa.
- mięso naszego ślimaka jest miękkie, ma krótki czas przygotowania co jest ważne w restauracji
- struktura mięsa wysokiej jakości, mięso jest delikatne
- mięso łatwe w obróbce termicznej, można podawać gotowane, pieczone, duszone , smażone, mielone, marynowane, jako pasztet
- łatwo się łączy z innymi składnikami, możemy sami kreować jego smak poprzez zioła i przyprawy
- Nie zawierają konserwantów, polepszaczy i sztucznych środków barwiących żywność
- Pochodzą z polskich gospodarstw
- Mogą być pakowane w różnej wielkości i ilości
- Występują w postaci, mrożonej i świeżej
- Posiadają najwyższą jakość Smaku!
Przetwórstwa ślimaków mazurskich i kawioru
|
P.P.H.U EKO SNAILS GARDEN
14-400 Krasin 16A
Tel: 660 512 199
bistro@snailsgarden.com
www.snailsgarden.com
Wasze komentarze (1):
-
~Szef kuchni Adama, 2018-01-20 14:40:52
polecam, produkt idealny, mięso ślimaka wciąga rożne smaki. Można je nawet na słodko podać.