Artykuły prasowe

Kulinarne hity firmowego ,,jajeczka”

2016-03-23

Zbliżająca się Wielkanoc to czas przedświątecznych spotkań firmowych. Co w tym roku trafi na pracownicze stoły? Kucharze oraz szefowie kuchni restauracji Sodexo zapewniają, że nie zabraknie tradycyjnych potraw z dodatkiem jajek, pieczonych mięs oraz żurku.

więcej »

Netto: Pięć faktów o wielkanocnych zakupach Polaków

2016-03-22

Przed świętami kupujemy więcej, nasze oczy przeszukują półki w poszukiwaniu produktów charakterystycznych dla Wielkanocy i, co ważne, do koszyka częściej niż zazwyczaj wkładamy artykuły premium. Jak się okazuje, wielkość naszych wydatków zależy także od tego, kiedy wypadają święta wielkanocne.

więcej »
Będzie drożej. Więcej zapłacimy za warzywa i owoce

Będzie drożej. Więcej zapłacimy za warzywa i owoce

2016-03-22

Nieco więcej zapłacimy za jajka, mniej za wędliny, mięso drobiowe i wieprzowinę. Ceny żywności na Wielkanoc w tym roku wzrosną bardzo nieznacznie, gdyż o ok. 1 proc. Jest to niewielka zmiana w stosunku do minionego roku.

więcej »
„Dawtona. Polskich warzyw ULUBIONA” Wystartowała najnowsza kampania telewizyjna Dawtony

„Dawtona. Polskich warzyw ULUBIONA” Wystartowała najnowsza kampania telewizyjna Dawtony

2016-03-21

„Dawtona –Polskich warzyw ULUBIONA” – pod takim hasłem ruszyła właśnie najnowsza kampania reklamowa Dawtony, promująca odświeżony wizerunek marki.

więcej »
Światowy Dzień Wody - Cisowianka wspiera UNICEF

Światowy Dzień Wody - Cisowianka wspiera UNICEF

2016-03-21

663 mln ludzi na świecie nie ma dostępu do czystej wody – informuje UNICEF z okazji Światowego Dnia Wody

więcej »
Koszyk pełen pomysłów na wielkanocne potrawy  z marką WINIARY!

Koszyk pełen pomysłów na wielkanocne potrawy z marką WINIARY!

2016-03-21

Cieplejsze, wiosenne dni, zielone pąki na drzewach, czy rozkwitające żonkile to pierwsze zwiastuny zbliżającej się wiosny, ale także i Świąt Wielkanocnych. Ten radosny czas pełen spotkań z najbliższymi kojarzymy z tradycyjnymi, pysznymi potrawami.

więcej »
Klasyczne dodatki do wielkanocnych potraw

Klasyczne dodatki do wielkanocnych potraw

2016-03-21

Przed nami gorączka wielkanocnych przygotowań. W związku z tym, warto już teraz sporządzić listę świątecznych zakupów i koniecznie dopisać do niej tradycyjne wyroby WSP Społem! W końcu bez nich uczta nie może się rozpocząć!

więcej »
Miód i jego gatunki: jak leczyć miodem?

Miód i jego gatunki: jak leczyć miodem?

2016-03-21

Smaczny i zdrowy miód cieszy się w Polsce, a szczególnie na Podkarpaciu wielką popularnością. Chętnie sięgamy po ten produkt, czyniąc z niego ważny składnik zdrowej diety. Jakie gatunki miodu cieszą się w naszym kraju największym uznaniem?

więcej »
Mistrzynie Domowych Kuchni Galeo zapraszają na Facebooka

Mistrzynie Domowych Kuchni Galeo zapraszają na Facebooka

2016-03-17

Smaczne i zdrowe gotowanie dla swojej rodziny oraz troska o domowy budżet wymaga dużego doświadczenia i kreatywności. Z takim zadaniem może poradzić sobie tylko Mistrzyni Domowej Kuchni, do której swoją komunikację kieruje Galeo.

więcej »
Pół miliona nagród od Pepsi do odebrania w Salonikach Prasowych Kolportera

Pół miliona nagród od Pepsi do odebrania w Salonikach Prasowych Kolportera

2016-03-17

Blisko 500 000 nagród czeka w Salonikach Prasowych Kolportera na uczestników nowej akcji promocyjnej Pepsi, która rozpoczęła się 15 marca br.

więcej »
Orzechowe must-have do wypieków wielkanocnych. Nowość: masa orzechowa z kawałkami orzeszków HELIO

Orzechowe must-have do wypieków wielkanocnych. Nowość: masa orzechowa z kawałkami orzeszków HELIO

2016-03-15

Umiejętność przyrządzania smakowitych deserów to najczęściej skutek nabytego doświadczenia polegającego na odpowiednim dobieraniu składników i ich połączeniu w optymalnych proporcjach.

więcej »
Dobrze nadziana Wielkanoc - przepisy na faszerowane przystawki

Dobrze nadziana Wielkanoc - przepisy na faszerowane przystawki

2016-03-15

Wielkanoc to nie tylko cieszące oko mazurki i baby, czy pieczołowicie przygotowywane pasztety i szynki, ale także drobne, smakowite przyjemności. Zapraszamy do wypróbowania trzech przepisów na faszerowane przystawki. Taki pyszny „detal” musi znaleźć się na każdym świątecznym stole!

więcej »
Kolporter rozwija salony ze strefą bistro

Kolporter rozwija salony ze strefą bistro

2016-03-15

Kolporter otworzył kolejne trzy salony prasowe ze strefą bistro – Top Presso. Wszystkie nowe punkty zlokalizowane są na stacjach warszawskiego metra.

więcej »

Żurawina z sokiem z granatu Najlepszym Produktem 2016

2016-03-15

Żurawina z sokiem z granatu Bakalland otrzymała Złoty Medal oraz tytuł Najlepszy Produkt 2016 – Wybór Konsumentów w kategorii Przekąski.

więcej »
Olej lniany LenVitol

Olej lniany LenVitol

2016-03-15

Olej lniany to suplement diety, który przyjmowany codziennie zapewnia sprawnie funkcjonowanie całego organizmu.

więcej »

Wyszukiwarka:

Menu

Ostatnio dodane artykuły:

Jesienne Inspiracje Kulinarne: Zdrowe przepisy z bakaliami HELIO Jesienne Inspiracje Kulinarne: Zdrowe przepisy z bakaliami HELIO
Jesienią nasze menu zaczyna zmieniać się w kierunku dań bardziej rozgrzewających, sycących i bogatych w składniki odżywcze.

NicNac’s zabiera konsumentów w egzotyczną podróż z nową edycją limitowaną Curry Explosion
Marka NicNac’s po raz kolejny zabiera konsumentów w podróż po smakach świata. Tym razem motywem przewodnim jest curry – przyprawa, która jest sercem kuchni indyjskiej.

CocoACH! - kakaowa nowość, że ACH! Poczuj smak Level Wawel! CocoACH! - kakaowa nowość, że ACH! Poczuj smak Level Wawel!
Tej jesieni Wawel przedstawia wyjątkową linię produktów w swoim portfolio - nową markę CocoACH! To prawdziwa uczta dla miłośników kakao i owocowych smaków, które pozwolą przywołać smak beztroskich wakacji.

Jarmark Produktów Regionalnych i Rękodzieła w Atrium Biała! Jarmark Produktów Regionalnych i Rękodzieła w Atrium Biała!
Już 23-26 października Atrium Biała zaprasza miłośników wyrobów lokalnych na Jarmark Produktów Regionalnych i Rękodzieła! To kolejna odsłona spotkania ludowych twórców, rękodzielników i producentów regionalnych smakołyków.

Pestki dyni HELIO w kuchni: Dlaczego warto jeść je jesienią? Pestki dyni HELIO w kuchni: Dlaczego warto jeść je jesienią?
Jesień to czas, gdy dynie królują na stołach, a wraz z nimi rośnie popularność ich pysznych i zdrowych pestek. Pestki dyni HELIO Natura to prawdziwy skarb, szczególnie w październiku, kiedy warto w pełni korzystać z sezonowych darów natury.

więcej »

Najczęściej czytane artykuły:

NicNac’s zabiera konsumentów w egzotyczną podróż z nową edycją limitowaną Curry Explosion
Marka NicNac’s po raz kolejny zabiera konsumentów w podróż po smakach świata. Tym razem motywem przewodnim jest curry – przyprawa, która jest sercem kuchni indyjskiej.

Lekki deser z masą krówkową od HELIO: Słodka uczta w kilka minut Lekki deser z masą krówkową od HELIO: Słodka uczta w kilka minut
Czasami przychodzi ochota na coś słodkiego, ale nie zawsze mamy czas czy energię, by przygotować skomplikowane wypieki. W takich momentach idealnym rozwiązaniem jest lekki deser z masą krówkową od HELIO.

Srebrne Perły Rynku FMCG dla linii popcornów do mikrofalówki HELIO Srebrne Perły Rynku FMCG dla linii popcornów do mikrofalówki HELIO
Firma HELIO po raz kolejny została nagrodzona w prestiżowym badaniu Perły Rynku! Wśród najlepszych produktów 2024, na podium znalazła się linia popcornów do mikrofalówki HELIO.

Przerażająco dobra oferta w Pizza Hut! Premierowa The Black Pizza już dostępna
Już od 15 października w menu wszystkich restauracji Pizza Hut czeka wielka halloweenowa premiera - The Black Pizza. To debiut oryginalnej oferty, ale marka już teraz zapowiada, że zamierza co roku celebrować straszny sezon w Polsce! Cukierek albo... pizza?

Kino w plenerze z popcornem od HELIO: Idealny sposób na letni wieczór Kino w plenerze z popcornem od HELIO: Idealny sposób na letni wieczór
Latem wiele osób szuka pomysłu na spędzenie czasu na świeżym powietrzu. Jednym z najprzyjemniejszych sposobów na cieszenie się letnim wieczorem jest kino plenerowe. Wyobraź sobie: rozgwieżdżone niebo, przytulny koc, ukochani przyjaciele czy rodzina, a na ekranie ulubiony film.

więcej »

Ostatnio komentowane:

avatar
Ten czekoladowy napój orzeźwi Cię w upalny dzień! - komentarze (2) 
, 2024-04-18 10:59:24
Ja polecam Muszyniankę!
avatar
Pizza na każdą porę roku - komentarze (4) 
Basia321, 2008-03-25 10:30:03
Jak z mojej strony mogę polecić Pizze z Rzeszowie. Z racji, że restauracje są dostępne cały rok, można z nich...
avatar
Zdrowe śniadanie z bakaliami - komentarze (1) 
, 2023-04-19 08:46:03
U mnie na śniadanie obowiązkowo jest szkalnka mineralnej cisowianki i ewentualnie mussli z orzechami i innymi...
avatar
Prawidłowa dieta pupila - komentarze (1) 
, 2022-11-07 10:09:07
Mój piesek to zadowolony zwierzak dobrze go karmie, dbam o niego najlepiej jak potrafię. Początkowo irytowało...
avatar
Co roku do kosza trafia 5 mln ton żywności. Oto wskazówki, jak nie marnować j... (1) 
, 2022-10-14 09:23:32
W naszej rodzinie nie marnujemy jedzenia. Nigdy nie kupuje na zaś, wole iść codziennie do sklepu niż nakupić...
avatar
Dania dla najmłodszych oraz kanapki – Maczfit rozszerza ofertę dla klientów -... (1) 
, 2022-09-21 08:39:00
Jestem na cateringu dietetycznym Blue po to by schudnąć, ale swoim dzieciom normalnie robię kanapki i jedzenie do...
avatar
DOMOWY SMAK MARCHEWKI - komentarze (1) 
, 2011-03-07 15:22:52
If some one desires to be updated with hottest technologies
after that he must be go to see this website and be up...
avatar
MLEKOVITA po raz kolejny zwycięzcą Rankingu Spółdzielni Mleczarskich Polskiej... (1) 
, 2021-09-10 16:18:01
należało im się
avatar
NA DOBRE: nowa linia batonów od E.Wedel - komentarze (1) 
, 2021-09-10 11:04:17
malinowe są super
avatar
Kawy wegańskie od NESCAFÉ Dolce Gusto / komunikat - komentarze (1) 
, 2021-03-17 15:32:55
Jak dla mnie super opcja. Od dawna staram się rezygnować z produktów odzwierzęcych, ale mleczko/śmietanka do...
więcej »